Met de bus naar Keulen

Sinds 2015 is Keulen een echte busbestemming geworden Flixbus is namelijk sinds dit jaar bezig met de strijd om de passagiers en snoept dankzij de scherpe prijzen veel klanten weg bij Ex-international en dat is eigenlijk niet zo vreemd want en goede touringcar kan net zo comfortabel zijn als de trein. Helemaal als je bedenkt dat de prijzen een stuk lager liggen, en de service aan boord op een zeer hoog niveau ligt. Want wat dacht je van gratis draadloos internet, oplaadpunten voor je tablet, telefoon of laptop. En last but not least, verstelbare stoelen met meer dan genoeg beenruimte. Bovendien kun je in de bus een kleine versnapering en een drankje kopen voor zeer redelijke prijzen. Net als in een vliegtuig vindt je het aanbod aan drankjes en versnaperingen in de stoel voor je.

Met de flixbus naar Keulen

Flixbus naar Keulen

De gifgroene bussen van Flixbus rijden dagelijks vanaf Amsterdam via Utrecht en Düsseldorf naar Keulen, de reistijd is ongeveer 4 uur en de ticketprijs varieert tussen de 10 a 35 euro. De bussen rijden meerdere keren per dag richting de Domstad.  Natuurlijk is de aankomsttijd afhankelijk van de verkeerssituatie. Daarover word je tijdens de reis continue geïnformeerd.

Vanuit Arnhem rijdt één keer per dag een bus met een overstap in Dortmund naar Keulen, helaas is door de overstap de reistijd wel een stuk langer. Vanuit Arnhem is de trein dus een snellere optie.

Boeken van een busticket

Een busticket boeken doe je vrij eenvoudig online via de website van Flixbus, je kunt met PayPal, creditcard en iDEAL betalen.

Bushalte in het Centrum van Keulen

Net als met de trein is de halte in Keulen zeer centraal gelegen, op loopafstand van het Hauptbahnhof. Je bent dus direct in het midden van het centrum van Keulen praktisch naast de Keulse Dom. Praktisch alle Fernbussen zoals de lange afstandsbussen worden genoemd stoppen hier.

Busreizen inclusief hotel

Indien je met Flixbus naar Keulen reist, dien je zelf je accommodatie te regelen, diverse touroperators in Nederland bieden pakketreizen aan met een busreis + hotel. Vooral rond de december periode als de kerstmarkten op volle toeren draaien worden deze regelmatig aanboden.