Koopzondag in Keulen 2022

Keulen is een waar shopping-paradijs. Je kunt er heerlijk uren lang van winkel naar winkel. Vooral de liefhebbers van kledingwinkels kunnen hun hart ophalen in de Domstad.

Gelukkig zijn er ook koopzondagen in Keulen. De echte die-hard shoppers kunnen dan een heel weekend lang genieten van alle koopjes en aanbiedingen. De Koopzondagen zijn echter spaarzaam. De Duitse wetgever staat het namelijk niet toe dat winkels in de steden iedere zondag open zijn. Samen met de winkeliers kiest de gemeenteraad dan ook een aantal zondagen uit.

koopzondag in Keulen

De koopzondag in Keulen valt gelukkig altijd samen met een leuke activiteit, denk aan een kerstmarkt of een kermis. Je kunt dan twee leuke activiteiten die je met elkaar kunt combineren.

Tijdens de koopzondag in Keulen zijn praktisch alle winkels geopend vanaf 13.00 uur. De meeste winkels sluiten tegen 18.00 de deuren weer voor het winkelend publiek. Veel restaurants, (koffie)bars en cafés blijven open tot laat in de avond.

Drukke koopzondagen in Keulen tijdens de kerstmarkten

De koopzondagen in Keulen zijn wel druk, uit de verre omgeving komt het winkelende publiek op deze speciale dag af om lekker te winkelen in Keulen. Het is voor veel Duitsers, maar ook Nederlanders een leuk uitje om de winkels in Keulen te bezoeken.

Koopzondagen 2022

De koopzondagen voor 2022 in Keulen zijn vanwege de pandemie nog niet bekend en worden naar verwachting in maart of april bekend gemaakt.

Laatste update: 1 januari 2022