Koopzondag in Keulen 2024

Keulen is een waar shoppingparadijs. Je kunt er heerlijk uren lang van winkel naar winkel. Vooral de liefhebbers van kledingwinkels kunnen hun hart ophalen in de Domstad.

Gelukkig zijn er ook koopzondagen in Keulen. De echte diehard shoppers kunnen dan een heel weekeind lang genieten van alle koopjes en aanbiedingen. De Koopzondagen zijn echter spaarzaam. De Duitse wetgever staat het namelijk niet toe dat winkels in de steden iedere zondag open zijn. Samen met de winkeliers kiest de gemeenteraad dan ook enkele zondagen uit.

koopzondag in Keulen

De koopzondag in Keulen valt gelukkig altijd samen met een leuke activiteit, denk aan een kerstmarkt of een kermis. Je kunt dan twee leuke activiteiten die je met elkaar kunt combineren.

Tijdens de koopzondag in Keulen zijn praktisch alle winkels geopend vanaf 13.00 uur. De meeste winkels sluiten tegen 18.00 de deuren weer voor het winkelend publiek. Veel restaurants, (koffie)bars en cafés blijven open tot laat in de avond.

Drukke koopzondagen in Keulen tijdens de kerstmarkten

De koopzondagen in Keulen zijn wel druk, uit de verre omgeving komt het winkelende publiek op deze speciale dag af om lekker te winkelen in Keulen. Het is voor veel Duitsers, maar ook Nederlanders een leuk uitje om de winkels in Keulen te bezoeken.

Koopzondagen 2024

Op zondag 6 oktober is er in de Keulse binnenstad koopzondag, de winkels zijn van 13 tot 18 uur geopend.

Op zondag 14 april zijn de winkels geopend van 13 tot 18 uur.

Op zondag 4 augustus december zijn de winkel geopend van 13 tot 18 uur.

Op zondag 15 september zijn de winkels geopend van 13 tot 18 uur.

Op zondag 1 december zijn de winkels tijdens de kerstmarkten in Keulen geopend van 13 tot 18 uur.

Plan een bezoek tijdens een koopzondag goed in, vertrek op tijd en parkeer in Keulen bij voorkeur net buiten het centrum of kom op tijd. Het is op een koopzondag in Keulen erg druk. Het beste combineer je een koopzondag met een weekeindje weg. Vooral in december als de stad volledig in het teken van de kerst is. Het winkelen en de kerstmarkten combineren in één dag is dan praktisch onmogelijk.

Hotels tijdens de koopzondag in Keulen

Keulen heeft meer te bieden dan een gezellig winkelcentrum. Boek een hotel en blijf 2 of 3 nachten. Zo heb je voldoende tijd om alles in Keulen te bezoeken en kun je ook nog uitbreidt winkelen. We hebben een paar toffe hotels samen met voordeeluitjes voor je uitgezocht.

Laatste update: 16 februari 2024