Kaart kerstmarkten Keulen (2024)

Omdat de kerstmarkten in Keulen nogal verspreid door de stad liggen heb ik een handige kaart met de kerstmarkten in Keulen voor je gemaakt. Op deze kaart kun je bijna alle kerstmarkten vinden in Keulen. De plaatsen van de kerstmarkten zijn aangegeven met een bolletje en een nummer, de nummers corresponderen met de markten hier onder de kaart kerstmarkten Keulen kun je hieronder gratis downloaden en uitprinten:

Overzicht van kerstmarkten in Keulen

  1. Kerstmarkt bij de dom van keulen – meer informatie
  2. Heimat der Heinzel – Altstadt en Heumarkt – meer informatie
  3. Markt der Engel – Neumarkt – meer informatie
  4. Rudolfplatz kerstmarkt
  5. Christmas Avenue

De kerstmarkten bij het chocolademuseum en bij Chlodwigplatz vallen helaas net buiten de kaart, deze kerstmarkten vragen wel om een stukje lopen of een bus reis. Tijdens de kerstperiode in Keulen rijdt er ook een grappig treintje langs alle markten.

Wil je tijdens de kerstmarkten in Keulen liever met een speciaal treintje langs alle markten gereden worden dan kan dat. Een speciaal treintje rijdt namelijk voor een bedrag onder de 10 euro langs alle kerstmarkten in de binnenstad. Dat scheelt heel wat kilometers lopen.

De locatie van de kerstmarkten

kaart kerstmarkten keulen

Kaart kerstmarkten Keulen downloaden

Klik op de kaart voor een grote versie en de kaart als PDF downloaden kan hier. De kaart is in PDF formaat te gebruiken en kun je eenvoudig op je mobieltje zetten.

Als voormalig cartograaf en landmeter ben ik erg blij dat dit kaartmateriaal gratis beschikbaar is gesteld door openstreetmap.org