Hoe kom je in Keulen (2024)

Hoe kom je in Keulen? Keulen is vanuit Nederland en België makkelijk en snel bereikbaar, de stad ligt hemelsbreed gezien op nog geen 70 kilometer van de Nederlandse en Belgische grens. Zowel met de auto als met de trein is de stad goed bereikbaar.

Ik heb voor de reis met de auto, de trein of de bus eigen pagina’s gemaakt zodat je specifiek kunt zoeken naar jou favoriete manier van reizen naar Keulen.

Keulen met de trein

Met de trein naar Keulen

De trein is een milieuvriendelijk en gemakkelijk alternatief voor de reis naar Keulen. Het Hauptbahnhof van Keulen ligt midden in het centrum aan de voet van de Keulse dom en wordt vanuit diverse stations in Nederland bediend door de hogesnelheidstrein van NS international.

Keulen met de auto

met de auto naar Keulen

Met de auto is Keulen goed bereikbaar vanuit Nederland en België. Ook parkeren is in de stad geen groot probleem. Lees wel voor vertrek onze tips over onder andere de beste route en het milieuvignet.

Keulen met de bus

met de bus naar keulen

Zonder problemen en met het comfort van een luxe touringcar naar Keulen? De Flixbus is dan je keuze, de groene bussen rijden dagelijks vanuit meerdere plaatsen in Nederland en België naar en langs Keulen. Tickets voor de bus zijn zeer voordelig en het is een zeer relaxte manier van reizen.